Hvordan ha samleie cupido no homo

.. For å unnskylde min spontane reaksjon, legger jeg til et høflig «det frister dessverre ikke akkurat nå». Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse. Der kunne ingen se hva jeg så på. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. I menyen nedenfor kan du søke på søkeord. Jeg er ikke den eneste som nyter en liten pause i sittegruppen innenfor resepsjonen.

Hvordan ha samleie cupido no homo

Resultatet hadde vel blitt omtrent det samme i forhold til sexlivet dvs. Artikkelinfo Relaterte tekster Ole i kjole — Bess i dress Hvor mange kjønn? Fem transeportretter Transe-elskeren Fra Cupidos arkiv: Homo - Bi -Trans.

Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse. Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Det seksuelle mangfold - For medlemmer med sammenfallende interesser.

Geografi - For medlemmer med interesser i samme geografiske område. Kultur - For de kulturinteresserte. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. Cupido Treff - For arrangører og arrangementskomiteer. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner.

Her er hans rapport. Jeg vet at vi er mange hetero-menn som har tenkt tanken: Jeg lot det stå til og troppet opp på Hercules homsesauna.

Tidspunktet var ikke tilfeldig valgt. Ryktene sier at besøket stiger i lunsjpausen og rett etter arbeidstid. Nydusjet setter jeg meg i dampbadstuen. Snart får jeg selskap av en fyr på min egen alder. Han legger hånden på låret mitt. Selvfølgelig har jeg lyst til å bli kåt, men jeg kjenner det stritter imot. All min opp-psyking til tross, dette er ikke meg!

Men ganske snart kommer motet tilbake. Jeg kan jo ikke feige ut nå! Men jeg vil gjerne forbli litt passiv, sier jeg. Mer skal ikke til før han er frempå igjen og forsøker å få liv i meg. Men til liten nytte. Kroppen min forblir halvinteressert og knapt nok det. Brått reiser han seg og går. Selvfølgelig forstår jeg ham — samtidig som den ordløse avskjeden hans setter meg litt ut.

Etter «leggetid» Jeg tar en dusj og tusler inn i den andre badstuen. Snart er jeg kommet i snakk med de to andre mennene der inne. Praten går lett og jeg spør om hvilke dager de anbefaler å komme hit på.

Yngstemann 24 smiler og synes egentlig alle tidspunkt har sin sjarm: Rolig i ukedagene, heftig i helgene. Da er også andelen yngre menn høy, smiler han. Dessuten er det mange kåtinger her søndag ettermiddag og kveld. Utrolig hvor fint den står når man har vært hjemme og sovet litt, fortsetter han og lar meg forstå at han kan være innom både to og tre ganger i løpet av en uke.

Eldstemann, jeg gjetter han er rundt 65, har kjørt en drøy time for å komme på sauna i Oslo. Han synes egentlig alt var meget bedre før. Litt senere på kvelden, når eldstemann er utenfor høresonen, forteller yngstemann meg at mange av «pensjonistene» går her kun når de andre pensjonistene er her.

Labyrint Diskrete lamper sender ut svakt rødt lys som gjør det lyst nok til at jeg unngår å snuble eller kollidere. Jeg runder et hjørne og plutselig står jeg midt inne i en klynge av menn.

En fyr står på kne mens to andre deler på å pule munnen hans. Rundt er vi tre stykker som stirrer henført. Tussmørket gjør det vanskelig å se noe, selv om kroppslydene forteller meg en del. Likevel vet jeg ikke om gutta kom i munnen hans eller ikke. Plutselig er seansen over og folk går hver til sitt. Jeg også, og like etter befinner jeg meg i en stående mølje av menn.

Noe er spennende og deilig, noe er rart, og noe er turn-off. Menn i årene med stikkende skjegg er tross alt ikke min greie. Når de i tillegg stinker askebeger, blir alt bare veldig feil. Samtidig har jeg jo lyst å bli kåt, så jeg fortsetter utforskningen av de trange korridorene i tredje og fjerde etasje. Plutselig står jeg foran et av de utallige små rommene som byr på smal benk, kondomer, glidemiddel og tørkerull innenfor en dør som kan låses.

Andre ganger havner jeg i et av de større rommene med bred seng og plass til flere. Labyrinten leder meg inn til veggene med glory holes. Et annet sted oppdager jeg et pornofilmrom. De to benkeradene kan nok romme åtte-ti mann, men nå sitter jeg her alene. Jeg smårunker mens jeg titter på sexfilmen. En fyr kommer halvveis inn, blir stående i døråpningen. Han ser dels på filmen, dels på meg. For å unnskylde min spontane reaksjon, legger jeg til et høflig «det frister dessverre ikke akkurat nå».

Etter flere runder med badstuer og utforskning gjør det seg med en iskald Munkholm.

PENE NAKNE HOMOSEKSUELL GUTTER MOTE PÅ NETT MENN